Huisregels

Om uw hond of kat een toffe vakantie te laten hebben in ons hotel zijn er enkele regels die strikt moeten nageleefd worden zowel van onze kant als die van de eigenaar van het dier. De meeste regels zijn dan ook wettelijk bepaald en moeten dan ook gevolgd worden.

Bij het binnen komen in het hotel moet u steeds het boekje van de dierenarts meebrengen, het boekje blijft bij ons zodat we het kunnen raadplegen indien nodig. Indien blijkt dat uw dier niet in orde is met de verplichte inentingen moeten wij helaas het dier weigeren, dit is zowel in het belang van uw eigen dier als dat van de andere hotelgasten.

Wat betreft de katten:

– De kat dient gecastreerd of gesteriliseerd te zijn.

– De kat dient gevaccineerd te zijn tegen panleucopenie, rhinotracheitis en leucose.

– De kat dient ontwormd te zijn.

-Doordat we niet kunnen controleren of uw kat behandeld is tegen vlooien en teken wordt de kat preventief behandeld bij het binnenbrengen. De kosten hieraan verbonden worden aan de eigenaar doorgerekend.

Wat betreft de honden:

– De hond dient gevaccineerd te zijn tegen de ziekte van carré, parvovirose, leptospirose, hepatitis contagiosa canis en kennelhoest.

– De hond dient ontwormd te zijn.

– Doordat we niet kunnen controleren of uw hond behandeld is tegen vlooien en teken wordt de hond preventief behandeld bij het binnenbrengen. De kosten hieraan verbonden worden aan de eigenaar doorgerekend.

Indien er tijdens het verblijf problemen zijn met uw dier zullen we steeds trachten u te contacteren, samen zullen we de problemen dan bespreken en kunnen we dan eventueel de dierenarts raadplegen. Indien blijkt dat uw dier verzorging nodig heeft van een arts zullen wij deze raadplegen, de kosten die hieruit voortvloeien zullen doorgerekend worden aan de eigenaar van het dier.

Als uw dier medicatie moet nemen tijdens het verblijf zullen wij er uiteraard voor zorgen dat dit tijdig gebeurd, gelieve dit altijd goed te vermelden op het inschrijvingsformulier. Wij vragen dan ook om voldoende van deze medicatie mee te brengen.

Voeding

Honden

Iedere hond is anders en heeft dan ook zijn eigen eetgewoontes.
Bij het inschrijvingsformulier staat dan ook een lijstje dat u moet invullen met uw hond zijn gewoontes.
U kan ook zelf de voeding meebrengen voor de ganse duur van het verblijf. Als wij zelf voor het eten moeten zorgen dan rekenen we hiervoor slechts €1 euro per dag aan.
Als uw hond speciale dieetvoeding nodig heeft gelieve dit dan zeker mee te brengen.
Wij zorgen er ook steeds voor dat er overal in het hotel voldoende drinkwater aanwezig is.

Katten

Voor de poezen is er altijd eten voorzien van verschillende merken zowel droogvoer als natte voeding. Indien uw kat speciale voeding nodig heeft gelieve dit dan mee te brengen.
Bij het inschrijvingsformulier vindt u ook een lijstje waarvan wij vragen om de eetgewoontes van de poes te noteren zodat we daar rekening mee kunnen houden.
In het poezenverblijf is er steeds overal vers drinkwater ter beschikking.For your dog or cat to have a nice holiday have in our hotel there are some rules that must be strictly observed both on our part as the owner of the animal. Most rules are therefore determined by law and must therefore be followed.